%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Popular Vendors

Marci compatibile

Abonament la stiri


DIAGNOZA COMPUTERIZATA

       In atelierul propriu, AbelAUTO va ofera diagnoza computerizata cu testerul auto. Acesta se conecteaza prin portul de diagnoza OBD, ce este prezent pe marea majoritate a masinilor fabricate dupa anul 2000.

       Interfata se conecteaza la mufa OBD a automobilului dumneavoastra si va da posibilitatea printr-un program ce ruleaza pe PC/Notebook sa vizualizati in timp real urmatorii parametrii: timp de injectie, avans, temperatura agent de racire, pozitie clapeta admisie aer,depresiune pe galeria de admisie aer etc.

       De asemenea, puteti vizualiza si sterge urmatoarele erori: defectiuni ale calculatorului de injectie, defectiuni ale sondelor de oxigen, defectiuni ale injectoarelor cu indicara precisa a injectorului defect si a defectului, defectiuni ale bobinei de inductie cu indicarea precisa a ramurii defecte si a defectului, defectiuni ale climatizarii, defectiuni ale pompei de combustibil, defectiuni ale indicatoarelor luminoase din bord, defectiuni ale sistemului de franare/ABS, defectiuni ale sistemului de airbag, etc.