{piese auto logan} {MAGAGIN ON LINE LOGAN SI SH} PIESE AUTO LOGAN www.abelauto.ro Montaj folie
  %%LNG_LoadingPleaseWait%%

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Montaje diverse

 • Montaj folie auto marca

 

BRUXSAFOL FOLIEN GMBH este reprezentata in Romania pe segmentul de folie auto de Chrisrom Electronic
Folia auto Bruxsafol este produsa de corporatia americana BEKAERT© prin divizia de folii BEKAERT Specialty FILMS, LLC. BEKAERT Specialty FILMS, LLC. este lider de piata si lider in inovatie si tehnologie pe segmentul de folii. Una din principalele diferente de ordin strategic intre BEKAERT Specialty FILMS, LLC si alte firme de profil, este ca BEKAERT Specialty FILMS, LLC nu exporta pe pietele mai putin dezvoltate (cum ar fi Europa de est), folie de calitate mai slaba. Absolut toate produsele exportate de firma sunt folii de inalta calitate, produse cu cea mai inalta tehnologie. Produsul importat in Romania este acelasi ca cel aflat pe piata din SUA sau din vestul Europei.
Datorita inaltului grad de tehnologie BEKAERT / SFI a obtinut prestigiosul premiu pentru progres industrial din partea AIMCAL (Association of Industrial Metallizers Coaters and Laminators).
BEKAERT / SFI detine aproape 30% din piata de folii, este certificata ISO 9001 si ISO 9002 si este membru marcant al International Window Film Association.
Produsele BEKAERT / SFI sunt distribuite in toata lumea sub marcile: SolarGard, Quantum, Armorgard, Graffitigard, Decogard, Panorama and Armorcoat.
Pentru a garanta calitatea si pentru a facilita distributia, in Europa folia se comercializeaza sub marca Bruxsafol si este distribuita de BRUXSAFOL FOLIEN GMBH din Germania.

Protejeaza investitia facuta in automobilul tau folosind folie auto profesionala Bruxsafol.
Folosind folie auto Bruxsafol obtineti confort, stil, protectie solara. Veti conduce mult mai confortabil iar masina dumneavoastra va arata mai bine.

Descopera, alege si bucurate de beneficiile aplicarii de folie auto Bruxsafol (vezi flyer Bruxsafol) :

 • Prin aplicarea de folie auto interiorul masinii va fi mult mai racoros: folia auto Bruxsafol este capabila sa opreasca pana la 61% din totalul energiei solare, masina va fi prin urmare mai racoroasa. Veti putea reduce consumul folosind aerul conditionat mai putin. In plus prin aplicarea de folie auto se reduce intensitatea razelor care patrund prin geam in zilele insorite, iar noaptea nu veti mai fi orbit de faruri.
 • Prin aplicarea de folie auto protejati interiorul: folia auto Bruxsafol respinge 99% din razele ultraviolete protejand suprafetele de piele, vinil sau textile de decolorare prematura.
 • Prin aplicarea de folie auto va protejati : folia auto bruxsafol va protejeaza impotriva razelor ultraviolete de tipul UVA si UVB, cunoscut fiind faptul ca expunerea indelungata la acest tip de raze este daunatoare.
 • Prin aplicarea de folie auto se imbunatateste aspectul general al masinii: foliile auto Bruxsafol sunt distribuite intr-o gama extrem de variata de nuante si culori pentru a se potrivi cu orice culoare de automobil.

Garantie Folie auto Bruxsafol

Calitatea, autentificarea parametrilor si a datelor foliilor BRUXSAFOL sunt garantate de rezultatele efectuate in cadrul laboratoarelor autorizate de Registrul Auto Roman - Organismul de Certificare Produse.

Foliile si-au dovedit durabilitatea si eficienta in timp. Pentru a beneficia in timp de calitatile foliilor pentru geamuri BRUXSAFOL va recomandam sa respectati urmatoarele instructiuni:

 • Adezivul intrebuintat la aplicarea pe geamuri a foliilor pentru protectie auto - BRUXSAFOL necesita un timp de uscare.
 • Nu spalati geamurile si nu actionati mecanismul de ridicare-coborare a acestora pe o perioada de 20 de zile de la data aplicarii foliei.
 • Nu curatati folia cu prafuri abrazive, bureti, obiecte ascutite sau cu solutii gen acetona, otet, etc. Spalarea se va executa numai cu solutii de curatat geamuri si laveta din microfibre sau prosoape din hartie.
 • Se recomanda curatarea periodica a ramelor de cauciuc ale geamurilor. Impuritatile acumulate in timp pe acestea vor putea deteriora suprafata foliei prin actiunea repetata de ridicare-coborare a geamurilor.
 • Aplicatorul ofera o garantie nelimitata pentru calitatea Foliilor de protectie auto - BRUXSAFOL si pentru procesul de aplicare a acesteia.
 • Garantia oferita de Aplicator se refera la dezlipirea sau decolorarea foliei. Garantia se pierde in situatiile in care folia este zgariata, deteriorata cu obiecte ascutite ori dure sau in conditiile nerespectarii instructiunilor de intretinere a foliei.
 • In conditile unei utilizari corecte Aplicatorul garanteaza ca folia isi pastreaza proprietatile de reflexie a energiei solare, proprietatile aderente precum si culoarea si claritatea.
 • In cazul in care folia de protectie auto - BRUXSAFOL isi pierde una sau mai multe din proprietatile mai sus mentionate in perioada de garantie si in conditiile respectarii Instructiunilor de Intretinere de catre utilizator, Aplicatorul va inlocui suprafata de folie necorespunzatoare.


DECLARAŢIE DE CONFORMITATE


Noi CHRISROM ELECTRONIC SRL cu sediul in Bucuresti, Bdul. Dimitrie Cantemir, Nr.18, CUI RO16544467, asiguram, garantam si declaram pe propie raspundere, conf. prevederilor art.4 din Hotararea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si seviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securiatea muncii si protectia mediului, ca produsul Folie ptr. Geamuri Auto BRUXSAFOL, la care se refera aceasta declaratie, nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului şi este în conformitate cu Specificaţia Tehnică nr. 1/08.12.2007 şi R43 CEE - ONU anexa 3 pct. 9.1.

cerificat.jpg

Avantajele aplicarii de folie auto

 

Protejeaza investitia facuta in automobilul tau folosind foliile auto profesionale Bruxsafol. Folosind Folia auto Bruxsafol obtii confort, stil, protectie solara. Veti conduce mult mai confortabil iar masina va arata mai bine. Descopera aceste importate beneficii:

 • Interior mult mai racoros: Folia auto Bruxsafol este capabile sa opreasca pana la 61% din totalul energiei solare, masina va fi prin urmare mai racoroasa. Veti putea reduce consumul folosind aerul conditionat mai putin. In plus folia reduce intensitatea razelor care patrund prin geam in zilele insorite, iar noaptea nu veti mai fi orbit de faruri.
 • Protejati interiorul: Folia auto Bruxsafol respinge 99% din razele ultraviolete protejand suprafetele de piele, vinil sau textile de decolorare prematuraSolar Gard is like sunscreen for your automobile, rejecting up to 99% of all ultraviolet rays. Solar Gard automotive window films shield against premature leather, vinyl and fabric discoloration and fading to protect your investment.
 • Va protejati : Folia auto bruxsafol va protejeaza impotriva razelor ultraviolete de tipul UVA si UVB, cunoscut fiind faptul ca expunerea indelungata la acest tip de raze este daunatoare.
 • Imbunatateste aspectul general al masinii: Foliile auto Bruxsafol sunt distribuite intr-o gama extrem de variata de nuante si culori pentru a se potrivi cu orice culoare de automobil
 •  
 • alexxa.jpg{piese auto logan} {MAGAGIN ON LINE LOGAN SI SH} PIESE AUTO LOGAN www.abelauto.ro