{piese auto logan} {MAGAGIN ON LINE LOGAN SI SH} PIESE AUTO LOGAN www.abelauto.ro Montaj folie auto marca BRUXSAFOL tel: 0725143422
  %%LNG_LoadingPleaseWait%%

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Montam FOLIE GEAMURI AUTO

Geamuri fumurii

 • Montaj folie auto marca BRUXSAFOL
 • alexxa.jpg

Bruxsafol

Folieri Auto

In procesul de foliere auto folosim o tehnologie avansata, ce nu necesita demontarea geamurilor sau fetelor de usi. Acest lucru opreste orice pericol legat de functionarea normala a geamului sau a instalatiei electrice. Folia auto este montata pe fata interioara a geamului. Pe orice luneta folia se monteaza dintr-o singura bucata. In procesul de foliere folosim doar scule profesionale de origine americana, ce asigura calitatea superioara a manoperei.

Adresa noastra:

Splaiul Unirii nr 450, complex Autovit, stand B1 B2 C1 C2 , sector 4 Bucuresti.

Telefon mobil :  tel: 0725143422

Va prezentam, pe scurt, tehnologia de montaj a foliei auto:

Pas 1 -Curatarea exterioara

Partea exterioara a fiecarui geam trebuie bine curatata. Fiecare geam trebuie coborit cu grija, pentru a se indeparta murdaria de pe partea superioara a sticlei, aceasta fiind cea mai expusa la depuneri de praf. In acest scop, se pulverizeaza usor cu o solutie de montaj a foliei (Film-On) sau cu o solutie de curatat geamuri. Ajustarea foliei auto la forma necesara va fi efectuata, in mod obisnuit, pe suprafata exterioara. Este o metoda rapida si de mare acuratete, mai ales prin aplicarea unor mici trucuri.

Pas 2 - Ajustarea Foliei Auto

Se aplica folia auto, se intinde cu atentie si grija, apoi se ajusteaza la marimea geamului. Marginile flexibile, care depasesc perimetrul geamului, contureaza suprafata acestuia, oferind un avantaj instalatorilor experimentati. Taierea foliei auto va fi efectuata cu usurinta, dintr-un unghi potrivit, fara a aduce prejudicii garniturii sau geamului.

Pas 3 - Tratarea cu caldura a foliei auto

Dupa ajustarea foliei auto la marimea geamului, orice curbura a sticlei va fi vizibila. Majoritatea lunetelor si o buna parte din geamurile laterale au o curbura sferica abia perceptibila, impiedicind lipirea perfecta a foliei auto pe sticla. Efectul produs asupra foliei auto este numit "fingering", adica formarea unor spatii cu aer intre folia auto si geam, cauzind crearea de amprente pe geam. Exista o solutie extrem de eficienta in acest caz, si anume pistolul cu caldura. Daca este bine minuit, folia se va mula perfect pe majoritatea geamurilor curbate. Putem spune adio zilelor in care majoritatea lunetelor necesitau un montaj a mai multor mici fisii pentru a acoperi acele curburi. Contractarea cu ajutorul caldurii este efectuata inainte de montaj. Tratarea cu caldura este probabil cea mai eficienta procedura pentru un montaj de folie auto rapid si rezultate maxime.

Pas 4 - Curatarea interioara a geamului

Cind ajustarea sau tratarea cu caldura s-a incheiat, suprafata interioara a geamului trebuie tratata cu un puternic agent lichid de curatare (Dirt Off). Majoritatea suprafetelor pot fi rase apoi periate cu o perie de nilon, pentru a indeparta agentii grasi de murdarire. In cele din urma, se indeparteaza orice surplus de pe suprafata geamului. Lunetele necesita un tratament mai precaut inainte de montaj a foliei auto.

Pas 5 - Linerul

Dupa curatarea geamului se scoate garnitura de protectie a foliei si adezivul de la suprafata se pulverizeaza cu solutia de aplicare. Dupa pulverizarea suprafetei adezive a foliei auto , se pulverizeaza si suprafata interioara a geamului. Putem incepe procedeul de montaj propriu-zis.

Pas 6 - Montaj folie auto pe geamurile laterale

Dupa scoaterea linerului si aplicare a solutiei pulverizate atat peste suprafata geamului cat si pe partea adeziva a foliei, aceasta poate fi montata.

Pas 7 - Montaj folie auto pe luneta

Asa cum am aratat, geamurile din spate reprezinta o provocare pentru instalatori, asa ca le vom dedica un spatiu mai generos pentru discutarea si ilustarea multitudinilor de tehnici de montaj a foliei auto. Procesul de montaj a foliei cere o atentie deosebita pentru a mentine folia umeda la suprafata. Se realizeaza tehnici speciale de prelucrare permitand unui instalator sa monteze un geam din spate, de dimensiuni mari, dintr-o singura bucata de folie auto fara ajutor specializat.

Pas 8 - Presarea foliei auto

Imediat dupa ce folia montata in pozitia finala, suprafata geamului se pulverizeaza din nou cu solutie de aplicare pentru a lubrifia presarea si a pregati montajul foliei. Sunt folosite dispozitive speciale de presare pentru a extrage toate bulele de aer si cat mai multa solutie de montaj. Portiunile reziduale umede de pe straturile foliei auto se vor usca in cateva zile. Timpul de uscare va fi diferit si depinde de temperatura, umiditate, compozitia foliei si de cantitatea de umezeala ramasa in urma acestui montaj.

Pas 9 - Verificarea Marginilor/Ermetizarea

Toate marginile foliei auto sunt verificate si ermetizate cu 'suport dur' de teflon. Toate marginile trebuie sa fie ermetizate pentru a impiedica particulele de apa, aer si praf sa se strecoare intre geam si folie in timpul procesului de montaj.

Pas 10 - Revizia finala & Verificarea

Cand procesul de foliere auto este complet, toate geamurile sunt curatate pentru a inlatura toate urmele si petele si pentru a conferi intregului vehicul un aspect lustruit. Dupa curatare, se face o inspectie vizuala finala a geamurilor vehiculului.

Bruxsafol Folien GmbH, de peste 30 de ani ne pune la dispozitie gama de folii profesionale Bruxsafol, de origine germana, renumite fiind prin durabilitate si claritate optica mare. In Romania, folia auto profesionala Bruxsafol este omologata RAR din 2008 prin intermediul firmei Chrisrom Electronic. Cu folia auto Bruxsafol, protejati interiorul si imbunatatiti aspectul general al masinii, iar interiorul ramane racoros. Foliile auto Bruxsafol au fost dezvoltate pentru a reduce pana la 70% din radiatiile solare. Efectul este imediat vizibil. Cu folia Bruxsafol veti folosi mai putin instalatia de aer conditionat. Compania Bruxsafol Folien GmbH , ofera o gama larga de folii auto si folie antiefractie in diferite serii, functie de destinatia acestora.

Folie Bruxsafol

 • Folie auto Bruxsafol Ultra Performance
  Fabricata cu nanotehnologie avansata folia auto Ultra Performance maximizeaza experienta si confortul la volan. Multumita proprietatilor de stopare a radiatiilor pe infrarosu, va veti bucura de o reducere cu 40% a caldurii solare fara ca geamul sa para colorat. Aceasta folie auto remarcabila este total transparenta, iar vizibilitatea drumului este perfecta.
 • Folie auto Bruxsafol Quantum
  Linia de folie auto metalica Quantum Bruxsafol este produsa dupa o tehnologie de varf. Este durabila si contine o gama variata de nuante de metal: titan, otel inoxidabil, cupru, aur, argint, crom, aluminiu si alte aliaje. Culoarea metalica este stabila si respingerea caldurii este remarcabila.
 • Folie auto Bruxsafol Supreme
  Seria de folii auto Supreme Bruxsafol va ofera confort sporit, oprind mai mult de 99% din lumina ultravioleta. Supreme Bruxsafol ofera protectie maxima impotriva razelor ultraviolete daunatoare.
 • Folie auto Bruxsafol HP Supreme
  HP Supreme Bruxsafol ofera o gama larga de nuante, inclusiv cea mai inchisa folie de pe piata cu numai 4% transmitere a luminii vizibile. In plus va veti bucura de vizibilitate nealterata si siguranta la volan.

BRUXSAFOL FOLIEN GMBH este reprezentata in Romania pe segmentul de folie auto de Chrisrom Electronic
Folia auto Bruxsafol este produsa de corporatia americana BEKAERT© prin divizia de folii BEKAERT Specialty FILMS, LLC. BEKAERT Specialty FILMS, LLC. este lider de piata si lider in inovatie si tehnologie pe segmentul de folii. Una din principalele diferente de ordin strategic intre BEKAERT Specialty FILMS, LLC si alte firme de profil, este ca BEKAERT Specialty FILMS, LLC nu exporta pe pietele mai putin dezvoltate (cum ar fi Europa de est), folie de calitate mai slaba. Absolut toate produsele exportate de firma sunt folii de inalta calitate, produse cu cea mai inalta tehnologie. Produsul importat in Romania este acelasi ca cel aflat pe piata din SUA sau din vestul Europei.
Datorita inaltului grad de tehnologie BEKAERT / SFI a obtinut prestigiosul premiu pentru progres industrial din partea AIMCAL (Association of Industrial Metallizers Coaters and Laminators).
BEKAERT / SFI detine aproape 30% din piata de folii, este certificata ISO 9001 si ISO 9002 si este membru marcant al International Window Film Association.
Produsele BEKAERT / SFI sunt distribuite in toata lumea sub marcile: SolarGard, Quantum, Armorgard, Graffitigard, Decogard, Panorama and Armorcoat.
Pentru a garanta calitatea si pentru a facilita distributia, in Europa folia se comercializeaza sub marca Bruxsafol si este distribuita de BRUXSAFOL FOLIEN GMBH din Germania.

Protejeaza investitia facuta in automobilul tau folosind folie auto profesionala Bruxsafol.
Folosind folie auto Bruxsafol obtineti confort, stil, protectie solara. Veti conduce mult mai confortabil iar masina dumneavoastra va arata mai bine.

Descopera, alege si bucurate de beneficiile aplicarii de folie auto Bruxsafol (vezi flyer Bruxsafol) :

 • Prin aplicarea de folie auto interiorul masinii va fi mult mai racoros: folia auto Bruxsafol este capabila sa opreasca pana la 61% din totalul energiei solare, masina va fi prin urmare mai racoroasa. Veti putea reduce consumul folosind aerul conditionat mai putin. In plus prin aplicarea de folie auto se reduce intensitatea razelor care patrund prin geam in zilele insorite, iar noaptea nu veti mai fi orbit de faruri.
 • Prin aplicarea de folie auto protejati interiorul: folia auto Bruxsafol respinge 99% din razele ultraviolete protejand suprafetele de piele, vinil sau textile de decolorare prematura.
 • Prin aplicarea de folie auto va protejati : folia auto bruxsafol va protejeaza impotriva razelor ultraviolete de tipul UVA si UVB, cunoscut fiind faptul ca expunerea indelungata la acest tip de raze este daunatoare.
 • Prin aplicarea de folie auto se imbunatateste aspectul general al masinii: foliile auto Bruxsafol sunt distribuite intr-o gama extrem de variata de nuante si culori pentru a se potrivi cu orice culoare de automobil.

Garantie Folie auto Bruxsafol

Calitatea, autentificarea parametrilor si a datelor foliilor BRUXSAFOL sunt garantate de rezultatele efectuate in cadrul laboratoarelor autorizate de Registrul Auto Roman - Organismul de Certificare Produse.

Foliile si-au dovedit durabilitatea si eficienta in timp. Pentru a beneficia in timp de calitatile foliilor pentru geamuri BRUXSAFOL va recomandam sa respectati urmatoarele instructiuni:

 • Adezivul intrebuintat la aplicarea pe geamuri a foliilor pentru protectie auto - BRUXSAFOL necesita un timp de uscare.
 • Nu spalati geamurile si nu actionati mecanismul de ridicare-coborare a acestora pe o perioada de 20 de zile de la data aplicarii foliei.
 • Nu curatati folia cu prafuri abrazive, bureti, obiecte ascutite sau cu solutii gen acetona, otet, etc. Spalarea se va executa numai cu solutii de curatat geamuri si laveta din microfibre sau prosoape din hartie.
 • Se recomanda curatarea periodica a ramelor de cauciuc ale geamurilor. Impuritatile acumulate in timp pe acestea vor putea deteriora suprafata foliei prin actiunea repetata de ridicare-coborare a geamurilor.
 • Aplicatorul ofera o garantie nelimitata pentru calitatea Foliilor de protectie auto - BRUXSAFOL si pentru procesul de aplicare a acesteia.
 • Garantia oferita de Aplicator se refera la dezlipirea sau decolorarea foliei. Garantia se pierde in situatiile in care folia este zgariata, deteriorata cu obiecte ascutite ori dure sau in conditiile nerespectarii instructiunilor de intretinere a foliei.
 • In conditile unei utilizari corecte Aplicatorul garanteaza ca folia isi pastreaza proprietatile de reflexie a energiei solare, proprietatile aderente precum si culoarea si claritatea.
 • In cazul in care folia de protectie auto - BRUXSAFOL isi pierde una sau mai multe din proprietatile mai sus mentionate in perioada de garantie si in conditiile respectarii Instructiunilor de Intretinere de catre utilizator, Aplicatorul va inlocui suprafata de folie necorespunzatoare.


DECLARAŢIE DE CONFORMITATE


Noi CHRISROM ELECTRONIC SRL cu sediul in Bucuresti, Bdul. Dimitrie Cantemir, Nr.18, CUI RO16544467, asiguram, garantam si declaram pe propie raspundere, conf. prevederilor art.4 din Hotararea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si seviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securiatea muncii si protectia mediului, ca produsul Folie ptr. Geamuri Auto BRUXSAFOL, la care se refera aceasta declaratie, nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului şi este în conformitate cu Specificaţia Tehnică nr. 1/08.12.2007 şi R43 CEE - ONU anexa 3 pct. 9.1.

cerificat.jpg

Avantajele aplicarii de folie auto


Protejeaza investitia facuta in automobilul tau folosind foliile auto profesionale Bruxsafol. Folosind Folia auto Bruxsafol obtii confort, stil, protectie solara. Veti conduce mult mai confortabil iar masina va arata mai bine. Descopera aceste importate beneficii:

 • Interior mult mai racoros: Folia auto Bruxsafol este capabile sa opreasca pana la 61% din totalul energiei solare, masina va fi prin urmare mai racoroasa. Veti putea reduce consumul folosind aerul conditionat mai putin. In plus folia reduce intensitatea razelor care patrund prin geam in zilele insorite, iar noaptea nu veti mai fi orbit de faruri.
 • Protejati interiorul: Folia auto Bruxsafol respinge 99% din razele ultraviolete protejand suprafetele de piele, vinil sau textile de decolorare prematuraSolar Gard is like sunscreen for your automobile, rejecting up to 99% of all ultraviolet rays. Solar Gard automotive window films shield against premature leather, vinyl and fabric discoloration and fading to protect your investment.
 • Va protejati : Folia auto bruxsafol va protejeaza impotriva razelor ultraviolete de tipul UVA si UVB, cunoscut fiind faptul ca expunerea indelungata la acest tip de raze este daunatoare.
 • Imbunatateste aspectul general al masinii: Foliile auto Bruxsafol sunt distribuite intr-o gama extrem de variata de nuante si culori pentru a se potrivi cu orice culoare de automobil
 •  {piese auto logan} {MAGAGIN ON LINE LOGAN SI SH} PIESE AUTO LOGAN www.abelauto.ro