%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Telefon 0725143422- comenzi online - Preparam vopsea auto la spray

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


DIAGNOZA COMPUTERIZATA 0725143422

car-diagnostic-software-3756x1878.jpg

      

       In atelierul propriu, AbelAUTO va ofera diagnoza computerizata cu testerul auto. Acesta se conecteaza prin portul de diagnoza OBD, ce este prezent pe marea majoritate a masinilor fabricate dupa anul 2000.Telefon programari 0725143422.

       Interfata se conecteaza la mufa OBD a automobilului dumneavoastra si va da posibilitatea printr-un program ce ruleaza pe PC/Notebook sa vizualizati in timp real urmatorii parametrii: timp de injectie, avans, temperatura agent de racire, pozitie clapeta admisie aer,depresiune pe galeria de admisie aer etc.

       De asemenea, puteti vizualiza si sterge urmatoarele erori: defectiuni ale calculatorului de injectie, defectiuni ale sondelor de oxigen, defectiuni ale injectoarelor cu indicara precisa a injectorului defect si a defectului, defectiuni ale bobinei de inductie cu indicarea precisa a ramurii defecte si a defectului, defectiuni ale climatizarii, defectiuni ale pompei de combustibil, defectiuni ale indicatoarelor luminoase din bord, defectiuni ale sistemului de franare/ABS, defectiuni ale sistemului de airbag, etc.