%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Despre FIRMA Phoenix Automobile Expert

PHONIX_AUTOMOBILE_EXPERT_LOGO.png
Abelauto a intrat pe piata cu o gama larga de piese auto si accesorii, vopsea de calitate superioara si la preturi fara concurenta pentru orice tip de masina.

Aveti cel putin 3 motive sa ne alegeti:

1. Livrari in toata tara in maxim 48 ore!
2. Calitatea exceptionala a pieselor auto si a accesoriilor pentru masina!
3. Garantia oferita pentru toate piesele auto!

De asemenea, aveti numeroase avantaje oferite:

- Promotii lunare importante!
- Reduceri substantiale pentru clientii fideli!
- Transport DPD CU 10 LEI/COLET!

Va invitam sa vizitati paginile magazinului nostru si sa va bucurati de cat mai multe cumparaturi online!

Sc.PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT s.r.l.Sediu social:   Splaiul Unirii nr 450 Targ Autovit, stand  c1  sector 4, Judet:  MUNICIPIUL BUCURESTI SECTOR 4

Cod Unic de Identificare:  RO 34425995 Nr. Registrul Comertului:  J40/1287/2020 Punct de lucru: Splaiul Unirii nr 450 Targ Autovit, stand  c1  sector 4,  Bucuresti, tel.: 0725143422 EMAIL:PHOENIX@ABELAUTO.RO


   Societatea noastra PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT, are o experienta de 9 ani in comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor auto. In decursul acestei perioade ne-am format si consolidat relatii comerciale solide deopotriva cu furnizori si clienti, dovedite de perenitatea societatii.

   Totodata ne putem bucura de o colaborare stransa cu cel mai mare producator de acumulatori din tara , S.C. ROMBAT S.A. BISTRITA , care ne-a incredintat un centru autorizat pentru service acumulatori auto si garantii acumulatori.

   Evolutia societatii a fost relativ influentata si de amplasarea punctelor de lucru in incinta COMPLEXULUI MULTIFUNCTIONAL AUTOVIT cel mai mare targ auto din Europa.
   Datorita acestui lucru am incercat sa ne ridicam la standardele impuse de acest prestigiu prin oferirea de marfuri de calitate si prin prestarea de servicii adecvate.

MAGAZIN_PIESE_AUTO_SI_ACCESORII_PHOENIX.jpg

harta_abel_PHONIX.png

VA PREZENTAM STANDURILE NOASTRE DIN INCINTA

AUTOVIT BUCURESTI, SECTOR 4


                        2019-10-10.jpg                                                                                                                
IMG_20190925_125107.jpg  

IMG_20190925_125137.jpg


Misiune si valori:

SATISFACŢIA CLIENŢILOR

Încercăm permanent să depășim așteptările clienților printr-o continuă îmbunătățire a calității produselor și serviciilor noastre.

ANGAJAŢII NOŞTRI

Oamenii sunt foarte importanți pentru noi, de aceea investim în ridicarea nivelului de calificare a întregului personal, în îmbunătățirea condițiilor de muncă și în motivare, pentru a obține o participare activă la îndeplinirea obiectivelor firmei.

DEZVOLTAREA FIRMEI

Urmărim creșterea și diversificarea activităților firmei, plecând de la afacerile existente. Pentru o dezvoltare sănătoasă, urmărim și armonizarea obiectivelor pe termen lung cu cele pe termen scurt.

PROTECȚIA MEDIULUI

Investim în reducerea la minim a gradului de risc privind contaminarea mediului și pentru a da încredere populației că eliminarea noxelor în mediul ambiant este sub control.