%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Telefon 0725143422- comenzi online - Preparam vopsea auto la spray

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Electrica auto 0725143422

Servicii de electrica auto in Bucuresti Autovit, Reparatii chei auto, Reparatii telecomenzi auto, Reparatii stopuri,faruri, relee,panou de sigurante, tuning

Electrică și electronică auto ... inchidere centralizata, unitati de comanda usi, geamuri si oglinzi electrice

CARCASE CHEI AUTOCHEI AUTO CU CIPCIPURI CHEI AUTOBATERI TELECOMENZIREPARATII CHEI AUTO

Probleme cu alternatorul sau electromotorul? Programati-va rapid la o constatare sau sunati la tel: 0725143422

Adresa noastra : Splaiul Unirii nr 450, complex Autovit, stand B1 B2 C1 C2 , sector 4 Bucuresti.

propulsie-electrica-640x384.jpg

Reparatii alternatoare
Ne ocupam de cele mai rapide reparatii de alternatoare - orice model, orice masina, orice defectiune!
Reparatii electromotoare
Avem solutii si pentru electromotorul masinii dumneavoastra! Putem rezolva intr-un mod profesionist si ieftin problemele aparute!
Verificare
Specialistii nostri pot ajuta si cu: verificare parametri alternator, verificare parametri electromotor, verificare parametri sistem electric auto - indiferent de modelul autoturismului dumneavoastra.
Diagnosticare
In functie de rezultatele verificarilor si masuratorilor efectuate putem trece la partea de diagnosticare alternator, diagnosticare electromotor sau diagnosticare sistem electric auto.
Reparatii
Orice defectiune este reparata in cel mai scurt timp posibil de electricienii din service. Acestia au experienta majora in domeniu si sunt la curent cu cele mai noi tehnologii.
Lucrari de durata
In cazul in care defectiunea necesita un interval mai mare de timp pentru remediere, o puteti lasa cu incredere la noi si ridica atunci cand totul e gata.
Alte servicii
In situatii de urgenta majora ne putem deplasa (contra cost) cu unitatea mobila spre dumneavoastra. Firma noastra ofera si alte servicii: diagnoza auto, instalare sisteme de iluminare de tip xenon,baterie, alarme,tuning etc

Instalatiile electrice ale autovehiculelor de astazi sunt complexe si sustin multe dintre sistemele vitale pentru functionarea normala a masinii. De la pornire si franare pana la deschiderea unui geam sau activarea spalatoarelor de parbriz, sistemul electric este utilizat continuu in timpul mersului si in timpul stationarii.

Consultanta
In cazul in care este necesara achizitionarea de componente sau piese noi, specialistii nostri va pot ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita. Experienta noastra reprezinta garantia calitatii!