%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Telefon 0725143422- comenzi online - Preparam vopsea auto la spray

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Firma noastra

Firma noastra  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL

 informatii_utile_banner.jpg

Vanzari En-Gross

Pentru vanzari en-gross si colaborare cu magazine de piese auto, ateliere si service-uri  va rugam sa ne contactati la adresa de mail RUSIOANGABRIEL@GMAIL.COM si sa ne trimiteti mai multe detalii cu privire la varianta de colaborare pe care o doriti.

Cum comand o piesa auto?

Va punem la dispozitie urmatoarele variante:


Indiferent de varianta pe care o alegeti, va rugam sa aveti disponibile urmatoarele informatii despre autoturismul/autocamionul pentru care cautati piese:

 • ·         MARCA SI TIPUL (exemplu: SKODA FABIA,DACIA LOGAN, FORD TRANSIT, IVECO EUROSTAR)
 • ·         SERIA DE SASIU -17 caractere - Pozitia E in taloanele noi sau 3 in talaonele vechi
 • ·         Anul fabricatiei
 • ·         Detalii despre Motor (capacitate cilindrica, putere, combustibil)
 • ·         Alte specificatii cu privire la optiuni si dotari
 • ·         Lista cu necesarul de piese auto pe care le cautati


Dupa furnizarea informatiilor de mai sus, pe baza SERIEI DE SASIU echipa de ofertare identifica in mod corect piesele compatibile, destinate explicit utilizarii pe autoturismul indicat. Veti fi contactat in cel mai scurt timp, telefonic sau prin e-mail, pentru a vi se transmite oferta pentru reperele solicitate sau pentru a confirma comanda deja trimisa direct de pe site.

Unde gasesc magazinele de piese auto - ABELAUTO?

ABELAUTO pune la dispozitie clientilor sai exclusiv MAGAZINUL ONLINE disponibil la adresa www.ABELAUTO.RO.
Nu vindem produse prin intermediul magazinelor clasice de piese auto. Toate produsele se comanda telefonic, prin e-mail sau direct de pe site, se comunica si se pastreaza legatura cu clientul prin telefon/e-mail, iar comanda finala este livrata catre acesta prin distributia proprie sau prin retele de curierat rapid. De asemenea, comenzile se pot ridica doar dupa confirmare si din punctele de livrare/ridicare comnzi pe care le gasiti actualizate.

Cum se livreaza si cat dureaza livrarea unei piese auto?

Metode de livrare: Curier si posta romana

Costurile de livrare actualizate si termenele aferente le puteti gasi pe pagina:  Costuri de livrare

Cum platesc?

Metode de plata: Ramburs, Cash     

 • ·         Plata la termen (doar pentru clienti persoane juridice, in urma incheierii unui contract)
 • ·         Pentru alte metode de plata va rugam sa ne contactati!


Comisioane:

 • ·        
 • ·        
 • ·        

Cum returnez un produs?

Conditii de acceptare a returului unui produs:

 • ·        
 • ·        
 • ·        
 • ·         Pentru probleme de garantie - Vezi detalii Garantie!


Cum procedez?

 • ·        
 • ·         Contactez magazinul ABELAUTO la telefon 0725143422
 • ·        
 • ·        

Garantia produselor

Detalii despre garantia produselor vandute de  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL:

 • ·        
 • ·        
 • ·        


*Atentie! Problemele de garantie presupun existenta unor vicii sau defecte ale produselor din fabricatie. Nu includ defecte cauzate de montajul gresit, utilizare in alte conditii decat cele pentru care au fost fabricate etc.

Conditii de acceptare a garantiei:

 • ·        
 • ·         Produsul se afla in perioada de garantie (12 luni pentru majoritatea produselor)
 • ·        
 • ·        
 • ·        
 • ·        
 • ·        

In urma constatarii indeplinirii conditiilor de mai sus, se deschide o Fisa de Garantie, se preia produsul si se trimite la producator pentru constatarea si determinarea defectului de fabricatie. Dupa confirmare din partea producatorului, produsul va fi inlocuit.

Termeni si conditii generale

1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.ABELAUTO.RO, denumite in continuare SITE, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest SITE.

2. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL(denumit in continuare ABELAUTO). ABELAUTO nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 • ·         evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
 • ·         neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel ABELAUTO nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

2. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre ABELAUTO ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea ABELAUTO sau a afiliatiilor sai. ABELAUTOva aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Denumirea  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL, sub orice forma ar aparea in site si SIGLA ABELAUTO precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL. Ele pot fi utilizate numai cu acordul  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL si numai in legatura cu produse sau servicii AUTONEXT. Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

3. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte despre produsele si activitatea  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL.
 SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest SITE pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

 SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.ABELAUTO.RO conform acestor “Termeni si Conditii”.

5. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre RUSIOANGABRIEL@GMAIL.COM. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Cand vizitati site-ul web al  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

COOKIES

Conform legislatiei Uniunii Europene, va informam ca utilizand functiile website-ului nostru precum Autentificarea in catalogul online, website-ul nostru salveaza cookie-uri in computerul dumneavoastra. Cookie-urile pe care www.ABELAUTO.RO le salveaza in computerul dumneavoastra servesc la pastrarea preferintelor de autentificare.

Ce sunt cookie-urile?

Cookies sunt niste mici fisiere salvate pe harddisk-ul dvs. Aceste fisiere vor usura navigarea pe website-uri, contribuind la accesarea mai usoara a acestora. Fisierele Cookies ne ajuta la identificarea celor mai vizitate pagini de pe site-ul nostru de Internet. In felul acesta vom avea posibilitatea de a ne adapta site-urile Internet la necesitatile dvs. si deci de a ne îmbunatati serviciile adresate dvs. Fisierele Cookies pot fi folosite si pentru a stabili daca de pe calculatorul dvs. au mai fost accesate anterior website-urile noastre. Pe calculatorul dvs. se va afla doar fisierul Cookie. Datele dvs. personale vor putea fi salvate în fisierul Cookie numai daca sunteti de acord cu aceasta, de exemplu atunci când, pentru a va face mai comod un acces online, nu mai vreti sa introduceti de fiecare data User ID si parola.

Dvs. aveti însa posibilitatea de a ne vizita website-ul si fara aceste fisiere Cookie. Majoritatea browsere-lor accepta automat toate fisierele Cookie. Pentru a împiedica salvarea fisierelor Cookie pe harddisk-ul dvs. va trebui sa setati browser-ul cu optiunea *nu accepta nici un cookie*. Pentru alte detalii privitoare la acest lucru vezi instructiunile date de furnizorul browser-ului. Fisierele Cookie salvate pe harddisk-ul dvs. pot fi oricând sterse. In cazul în care browser-ul nu va mai accepta Cookies este posibil ca serviciile oferite de site-ul nostru sa prezinte anumite disfunctionalitati.

 

6. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre.  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL se obligã ca datele personale sã nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

7. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 • ·         sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
 • ·        

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 • ·         sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • ·         sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • ·         sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • ·        

In caz de nerespectare a acestor conditii,  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

8. Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza Site-ul ABELAUTO si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • ·         prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL in vederea efectuarii de studii de piata;
 • ·         transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
 • ·         solutionarea de catre  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
 • ·        

 SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL nu va distribui, sub nicio forma, informatiile cu caracter personal catre terte persoane.

9. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.ABELAUTO.ROdatele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor. 

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: RUSIOANGABRIEL@GMAIL.COM

10. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termeni si Conditii " constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si  SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL in privinta utilizarii site-ului www.ABELAUTO.RO. SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa RUSIOANGABRIEL@GMAIL.COM.