%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Telefon 0725143422- comenzi online - Preparam vopsea auto la spray

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Montaj Baterii auto cu garantie

 Service baterii auto oferite de Abelauto.tel: 0725143422 ... verificarea instalatiei electrice a automobilelor in vederea acordarii certificatului de garantie al bateriei. Nu mai pornește mașina? Rămâi pe loc. Venim noi la tine. Suntem service autorizat RAR pentru montajul de baterii auto și îți oferim baterii auto cu montaj la domiciliu și livrare în București și Ilfov. Garanția bateriilor se acordă pe loc, după ce facem măsurătorile specifice (verificare alternator și consum în staționare). Asigurăm de asemenea servicii de intervenție post-vânzare, pe toată perioada garanției, dacă aveți probleme cu bateria.


 Te-a lăsat bateria? Livrăm &  montăm în Buc & Ilfov în 60 min în AUTOVIT BUCURESTI. Program Luni - Dum. Contactează-ne! Specialiștii noștri te vor asista pas cu pas. Program Extins Weekend. Livrare  + Baterii Auto Pe Site. Asigurăm Montaj pe raza Bucuresti Ilfov.Realizam garantii pentru baterii auto Rombat, Varta, Bosch, Caranda.
 Avem echipamente de service si montaj baterii auto in incinta Autovit din Bucuresti.
 Tester profesionist pentru baterii si alternatoare cu imprimanta. Adresa noastra : Splaiul Unirii nr 450, complex Autovit, stand B1 B2 C1 C2 , sector 4 Bucuresti.

Telefon mobil :  tel: 0725143422

 Verificare baterie autoVerificarea bateriei auto începe prin măsurarea tensiunii la bornele acesteia cu ajutorul testerului profesionist.

20200911_100713.jpg

De ce să lucrezi cu noi?

 • Montajul bateriei se face acolo unde a rămas mașina și costă 50 lei
 • Garanția bateriei se validează pe loc (nu mai pierzi timp ulterior la service pentru măsurătorile obligatorii care se impun)
 • Ajungem rapid la tine cu bateria potrivită (de cele mai multe ori în maxim o oră-două de la comandă).
 • Poți face plata  la fața locului, cu cardul in magazin, numerar la livrare sau prin transfer bancar.
 • Avem o vastă experiență în domeniu. Am montat baterii pe mașini pretențioase din incinta targului Autovit

Catalog cu vanzari de Baterii si acumulatori auto

Bateria auto este o componenta cheie a masinii dvs. Aceasta contribuie atat la functionarea masinii cat si la confortul dvs. Bucurati-va de selectie larga de baterii auto de inalta performanta si de calitate, mereu la preturi cu discount. Atunci cand alegeti o baterie auto, trebuie sa acordati o atentie deosebita la dimensiunea sa si capacitatea de tensiune.
 

rombat_garantie_3_ani_de_zile.jpg

Testul bateriei, eficiența încărcării şi valorile căderii de tensiune, toate tipăribile.. Tester de baterie oferit de Magneti Marelli este un tester universal pentru a verifica starea bateriei, precum și elementele cu care conlucreaza - demaror și alternator. Dincolo de faptul că este posibil să se verifice căderea de tensiune sub incarcarea demarorului precum si receptoarele utilizate în timpul mersului (încălzire geamuri, lumini, etc ..) Toate operațiunile, precum și imprimarea în sine, pot fi traduse în limba Română si multe altele.

Teste baterie:
 tensiune
 curent pornire
 grafic, rezumat in procentaj din starea bateriei, precum și gradul de încarcare baterie
 recomandări pentru baterie (încărcare, înlocuiți, încărcați şi retestați)
Toate testele pot fi efectuate pe baterii:
Acid, AGM (automat), VRLA (Parțial automat), SLI (standard). curent de pornire poate fi administrat conform uneia dintre următoarele standarde: SAE, EN, IEC, DIN si JIS.
magneti_mareli_expert_pro.jpg
Cele mai bune baterii auto – In functie de ce criterii alegi bateria potrivita
Durata de viata a pieselor auto are o medie de folosinta de pana la 4 ani, insa, chiar si cu acest termen, dupa 2 sau 3 ani este important ca piesele sa fie verificate, pentru a te asigura ca totul functioneaza conform normelor. Bateria auto poate avea o durata de viata de pana la 5 ani, insa alegerea modelului potrivit nu este deloc o misiune usoara.
Alegerea, dar si achizitionarea unui model potrivit de baterie auto trebuie sa fie facuta in functie de mai multe criterii, iar pe cele mai importante le enumeram mai jos. Cele mai bune baterii auto trebuie sa fie verificate in functie de:
 

 • Compatibilitatea cu modelul masinii. Manualul tehnic al masinii are mentionate cele mai importante coordonate de care trebuie sa tii cont in momentul in care cumperi o baterie auto. Detaliile pe care trebuie sa le ai in vedere, tin cont si de dimensiunile si amperajul masinii. Este indicat sa tii cont cu strictete de instructiunile prezentate, tocmai pentru a nu alege un model incompatibil.
 
 • Tipologia. In prezent, se regasesc pe piata doua categorii de baterii auto: baterii cu acid si placi din plumb si baterii auto alkaline, acestea din urma fiind mai greu de gasit. De asemenea, exista si doua subcategorii: bateriile care au nevoie de mentenanta periodica, bateriile cu electrolit lichid, dar si bateriile care nu au nevoie de mentenanta, cu electrolit gelificat.
 
 • Capacitate. Trebuie aleasa in functie de alternatorul masinii si reprezinta avantajul de a stoca energia bateriei. Capacitatea bateriei este masurata in amperi pe ora/Ah, iar valoarea este trecuta atat in manual, cat si pe acumulatorul vechi. Nu este recomandat sa fie alese piese care detin o capacitate mai mica fata de bateria auto veche deoarece aceasta nu va furniza suficient curent electric. Insa, este permis sa alegi o baterie auto a carei valoare poate depasi cu un procent de pana la 30%, daca vorbim despre o performanta optima. Incarcarea automata a bateriei masiniise face la redresorul masinii, iar daca faci cat mai multe curse scurte, atunci ai sanse sa iti descarci bateria prematur.
 
 • Curentul de pornire. Este diferit de la un model de masina la altul, insa are doua conditii: capacitatea cilindrica a masinii si tipologia combustibilului. Este bine de stiut faptul ca, daca ai o masina care consuma doar diesel, atunci este important sa ai un curent de pornire mai mare in momentul in care alimentezi masina cu benzina. In mod normal, orice baterie auto trebuie sa fie in masura sa furnizeze valoarea standard in timpul pornirii motorului masinii.
 
 • Polaritatea. Este factorul care arata pozitia bornelor si trebuie sa stii sa alegi intre pozitiv – dreapta si pozitiv – stanga. Pentru a stii cand alegi bateria noua unde sa te uiti, poti verifica acumulatorul vechi si vei vedea ca borna plus este pozitionata in partea dreapta. Acest criteriu poate insemna faptul ca este obligatoriu sa ai aceeasi configuratie si pentru acumulatorul viitor.
 
 • Tensiunea. Aceasta este definita de gabaritul masinii. Daca ai o masina cu un gabarit mai mic, atunci nu iti trebuie o tensiune mai mare de 12V, insa daca ai o masina mare, un SUV, atunci iti trebuie o valoare mai ridicata, iar cea mai indicata este de 24V.
 
 • Dimensiunea. Aceasta caracteristica o afli din manualul masinii, respectiv: lungimea, latimea si inaltimea noului acumulator. Toate acestea trebuie respectate cu strictete si in cazul achizitionarii unui acumulator nou. Niciodata nu se alege o dimensiune mai mare, pentru ca nu va avea loc in slotul specific.
 • inlocuire_baterie_auto.jpg

Criterii de alegere a bateriei auto potrivite

Încărcarea bateriilor auto

  Pretul de incarcare a unei baterii auto de pana la100 ah este de 50lei si al bateriilor de peste 100ah este de 100 lei (in pret include si verificarea si diagnoza) service_baterii_auto_0725143422.jpg

Acumulatori auto Bosch – forţa propulsoare

Autovehiculele moderne sunt echipate cu tehnologii şi sisteme de siguranţă noi şi au nevoie astfel de mult mai multă putere. Sursele de putere convenţionale îşi ating rapid limitele. Ştiaţi că unul din trei cazuri de pană se datorează unui demaror defect? Experţii de la service-urile auto Bosch Car Service ştiu foarte bine că cea mai ieftină alternativă nu este întotdeauna cea mai bună alegere. Anumite autovehicule au nevoie chiar de acumulatori speciali, precum modelele start/stop S5 EFB şi S6 AGM Bosch, care asigură mult mai multă putere – chiar şi după un număr mare de cicluri de încărcare şi în orice condiţii meteorologice.

 

Către gama de acumulatori Bosch

Tehnologia pentru acumulatorii Bosch – putere optimă pentru orice tip de cerinţe

În service-urile noastre auto, toată lumea investeşte foarte multă energie în activitatea zilnică pentru a se asigura că autovehiculul dumneavoastră se află în cea mai bună stare de funcţionare. Tehnologia inovatoare şi standardele de înaltă calitate oferite de acumulatorii Bosch au fost dezvoltate pentru a îndeplini cerinţele diferitelor tipuri de autovehicule şi pentru a asigura suficientă putere acestora – ca să nu mai vorbim de cele mai înalte niveluri posibile de calitate, siguranţă şi fiabilitate.

S6 cu tehnologie AGM – pentru autovehicule cu sistem start/stop şi recuperarea energiei de frânare

Tehnologia AGM (Absorbent Glass Mat - fibră de sticla absorbantă) oferită de Bosch este cea mai bună de pe piaţă pentru cele mai înalte solicitări. Numărul în continuă creştere de dispozitive electrice din cadrul autovehiculelor moderne determină nu doar un necesar mult mai mare de putere, ci şi de stocare a energiei de mare capacitate. Prin acumulatorul S6 AGM, Bosch poate oferi soluţia ideală pentru ambele: în situaţii deosebit de solicitante, acumulatorul S6 Bosch poate asigura niveluri mult mai mari de putere decât un acumulator convenţional. De asemenea, este capabil să stocheze surplusul de energie de frânare pentru a asigura o sursă constantă de putere pentru echipamentele electronice din autovehicul.

Avantaje:

 

 • Durată de viaţă mai lungă şi rezistenţă la cicluri de încărcare de 4 ori mai mare decât cea a acumulatorilor convenţionali
 • Putere constantă, chiar şi în timpul călătoriilor scurte, în traficul aglomerat sau la consum mai mare de putere în timpul staţionării
 • Generare de putere şi putere de pornire remarcabile, chiar şi în cazul prezenţei a numeroase echipamente electrice
 • Instalare în orice poziţie şi nu necesită absolut deloc întreţinere

 

S5 cu tehnologie EFB – pentru autovehicule cu sistem start/stop

S5 cu tehnologie EFB umple golul dintre acumulatorii convenţionali şi S6 cu tehnologie AGM. Este un produs ideal pentru cerinţele autovehiculelor cu sistem start/stop şi asigură o sursă fiabilă de putere, chiar şi în cazul prezenţei a numeroase echipamente electrice. Iar datorită rezistenţei sale la cicluri profunde, acesta poate furniza întotdeauna suficientă putere, chiar şi în cele mai dificile condiţii meteorologice – de fiecare dată când porniţi autovehiculul.

Avantaje:

 

 • Durată de viaţă mai lungă şi rezistenţă la cicluri profunde de două ori mai mare decât cea a demaroarelor convenţionale
 • Pornire fiabilă, chiar şi la temperaturi extreme şi cu numeroase echipamente electrice la bord
 • Acceptare a încărcării deosebit de bună şi abilităţi în timpul călătoriilor scurte
 • Nu necesită absolut deloc întreţinere, este etanş şi protejat împotriva scurgerilor până la un unghi de 55°

 

S5 / S4 / S3 cu tehnologie PowerFrame® – putere de pornire optimă pentru fiecare autovehicul

Pentru autovehiculele mai vechi cu geamuri acţionate manual, o sursă standard de putere este perfectă. Dar, din nou, este mai bine să alegeţi calitatea de top Bosch. Gama de modele S5, S4 şi S3 oferă acumulatori auto fiabili pentru satisfacerea tuturor cerinţelor şi pentru toate mărcile de autovehicule. Tehnologia lor PowerFrame® permite nu doar încărcarea şi descărcarea rapide, cu rezistenţă scăzută, ci face posibilă şi obţinerea unei durate de viaţă mult mai lungi, a unei capacităţi mai mari şi a unei puteri de pornire la rece remarcabile.

Acumulator S5, S4, S3Avantaje:

 

 • Siguranţă maximă în orice poziţie, tehnologiei PowerFrame®
 • Designul capacului etanş al acumulatorului previne scurgerea de electrolit
 • Uşor de montat, cu mânere cu design ergonomic pentru un transport uşor
 • Nu necesită întreţinere

 

Încărcătoare pentru acumulatori C3 şi C7 - putere maximă cu o apăsare de buton

La temperaturi scăzute pe timp de iarnă, autovehiculele necesită mult mai multă energie decât atunci când temperatura se situează peste punctul de îngheţ. În acelaşi timp, pornirea la rece solicită foarte mult acumulatorul. Dacă autovehiculul este echipat şi cu o gamă largă de funcţii de confort şi acumulatorul este descărcat ca urmare a numeroaselor călătorii scurte, este important să vă gândiţi la reîncărcare în timp util. Aceasta se realizează cel mai bine conectând pur şi simplu un încărcător C3 sau C7 Bosch la acumulatorul auto şi pornind procesul de încărcare. Ambele modele permit o încărcare sigură şi simplă cu o apăsare de buton.

 

C3 este proiectat pentru încărcarea automată, rapidă şi sigură a acumulatorilor pentru autovehicule de dimensiuni mai mici, scutere sau mopede, în timp ce C7 poate fi utilizat chiar şi pentru acumulatorii demaroarelor de mare capacitate ale autovehiculelor comerciale, rulotelor sau motocicletelor puternice. Cu o valoare nominală de 7 A, este soluţia ideală pentru acumulatori mari de 12 şi 24 V.

 

Avantaje:

 

 • Încărcare simplă şi menţinerea nivelului tensiunii pentru toate tipurile de acumulatori plumb-acid
 • Auto-monitorizare datorită conceptului inovator de siguranţă
 • Funcţie de memorie pentru stocarea ultimei setări
 • Rezistente şi fiabile, cu protecţie anti-praf şi împotriva apei (IP 65)
 • Design ergonomic şi deosebit de uşor de utilizat

 

Accesorii Bosch – orice aveţi nevoie pentru verificarea şi înlocuirea acumulatorilor auto

Bosch Car Service are o gamă completă de accesorii Bosch de calitate superioară pentru a vă ajuta să conectaţi, să înlocuiţi sau să verificaţi acumulatorul auto într-un mod confortabil şi profesionist. Experţilor noştri le va face plăcere să facă această operaţiune pentru dumneavoastră.

Vă recomandăm: verificarea acumulatorului la service-ul auto Bosch Car Service

Puteţi solicita verificarea periodică a acumulatorului şi înlocuirea acestuia, dacă este necesar, de către experţii de la service-urile noastre auto. Avantajul este clar: este mult mai bine să petreceţi câteva minute cu noi decât să trebuiască să aşteptaţi pe marginea drumului sosirea unui echipaj de asistenţă în caz de pană.


Informaţii importante şi sfaturi valoroase

Ghid pentru acumulatori


Ştiţi cumva care este starea acumulatorului dumneavoastră? Probabil că majoritatea şoferilor nici măcar nu se gândesc la acest aspect până când se confruntă cu o pană, iar autovehiculul lor nu vrea să pornească. Ghidul pentru acumulatori Bosch Car Service vă explică tot ce trebuie să ştiţi pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă. Acesta conţine sfaturi valoroase despre cum să ajutaţi acumulatorul dacă aveţi probleme la pornire şi despre cum îi puteţi prelungi durata de viaţă.

Sistem de reciclare a acumulatorilor


Un fapt surprinzător: o proporţie considerabilă de 75% din plumbul utilizat în toată lumea este rezervată pentru producţia anuală de aproximativ un miliard de acumulatori plumb-acid. Din acest motiv, reţeaua Bosch Car Service este dedicată întru totul sistemului de reciclare dezvoltat special de Bosch pentru colectarea eficientă a acumulatorilor uzaţi şi reutilizarea ecologică a plumbului din conţinutul acestora.