%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Telefon 0725143422- comenzi online - Preparam vopsea auto la spray

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Montam Xenon Instalatie Xenon

Montam Kit Xenon pe orice tip auto. Montajul se face in Bucuresti, incinta Autovit. Montajul se face doar cu o programare in prealabil.Montam si la domiciliu dvs.

kit-hid-xenon-auto-h7-de-55w-tensiune-12v-balast-slim-premium-ac-.jpg

Kit-xenon-Philips_4476681_1263846383.jpg

Adresa noastra : Splaiul Unirii nr 450, complex Autovit, stand B1 B2 C1 C2 , sector 4 Bucuresti.

Telefon mobil :  tel: 0725143422

IMG_20200722_144905.jpg

IMG_CR20200722_144913.jpg

montaj_xenon_led.jpg

Becuri auto Bosch - pentru mai multă siguranţă la drum

Degeaba aveţi cel mai bun sistem de iluminare auto dacă montaţi becuri de schimb de calitate inferioară. Pentru siguranţa dumneavoastră, vă recomandăm să utilizaţi produse de calitate Bosch – atât pentru înlocuirea unui bec defect, cât şi dacă doriţi să schimbaţi întregul set. Bosch are o gamă extinsă de produse de iluminat de înaltă calitate pentru autovehiculul dumneavoastră, de la faruri la lămpi de interior.

Iar Bosch Car Service în sine este un exemplu strălucit de calitate de top: mizaţi întotdeauna pe siguranţă şi solicitaţi schimbarea şi verificarea becurilor de către experţi. Service-urile auto Bosch Car Service vă pot oferi soluţia ideală pentru orice tip de autovehicul şi orice utilizare - de la Plus 120 cu randamentul său luminos excelent şi până la becurile Longlife Daytime deosebit de durabile.

 led_auto.jpg

Către gama de becuri auto Bosch

Tehnologie de iluminare Bosch de înaltă calitate

Un sistem de iluminare auto fiabil este deosebit de important atunci când vizibilitatea slabă îngreunează conducerea. Este singurul mod de a ilumina în mod optim suprafaţa drumului şi de a vă asigura că sunteţi văzuţi în timp util de toţi ceilalţi participanţi la trafic. Tehnologia de iluminare şi becurile auto Bosch sunt exemple strălucite pentru sporirea siguranţei. Gama largă de produse oferă un nivel sporit de siguranţă, calitate excepţională şi o durată de viaţă peste medie. Există un produs potrivit pentru fiecare tip de utilizare şi mai mult sau mai puţin pentru orice autovehicul. Ca parte a serviciilor noastre complete şi excepţionale, service-urile noastre auto vă pot oferi, bineînţeles, şi lucrări de întreţinere şi reparare de specialitate.

 

Către gama de becuri auto Bosch

Vă recomandăm: trusa de becuri de schimb Bosch

Dacă vi se întâmplă vreodată ca un bec să se defecteze în timp ce conduceţi, aveţi întotdeauna la dispoziţie unul nou, datorită trusei de becuri de schimb Bosch. În plus, în anumite ţări este chiar obligatoriu să aveţi la bord o trusă ca aceasta. Bosch Car Service vă poate oferi posibilitatea de a alege între trusa compactă şi utilă Minibox şi trusa Maxibox cu practic toate becurile de schimb de care va avea nevoie vreodată autovehiculul dumneavoastră.

 

 

Lămpi auxiliare

Dacă vă doriţi siguranţă absolută, este o idee bună să optimizaţi luminile standard ale autovehiculului, prin adăugarea de lămpi auxiliare. Acestea sunt deosebit de utile pe timp de noapte, în zone îndepărtate, întrucât vă ajută să reperaţi mai rapid pericolele potenţiale. Bosch vă poate oferi o gamă extinsă ce vă garantează o iluminare mult mai bună a suprafeţei drumului. Dar este, totuşi, o alegere dificilă: Xenon sau halogen, fascicul standard sau îngust? Este bine de ştiut că lămpile auxiliare Bosch cu cea mai recentă tehnologie xenon de descărcare în gaz produc de până la trei ori mai multă lumină decât tehnologia halogen. În plus, acestea sunt disponibile cu două profile diferite – „lat şi lung” pentru un fascicul standard sau „îngust şi lung”, pentru o iluminare ceva mai concentrată a suprafeţei drumului.

Proiectoare şi reflectoare

Pentru cei care trebuie să lucreze mai mult pe timp de noapte şi pentru serviciile de intervenţie, iluminarea suplimentară este mai mult sau mai puţin esenţială. Bosch vă poate oferi o mare varietate de produse şi are o gamă completă de lămpi cu tehnologie puternică halogen, xenon şi LED. Bucuraţi-vă de beneficiile unui randament luminos mult mai mare, de o durată de viaţă lungă şi de un consum energetic extrem de redus. Fie că vă doriţi un proiector cu un fascicul lat pentru iluminarea unor suprafeţe mari sau un reflector cu un fascicul îngust pentru iluminarea concentrată a obiectelor îndepărtate, ne va face plăcere să vă sfătuim şi să montăm ulterior pe autovehicul echipamentele de care aveţi nevoie.

Girofaruri

Girofarurile au o contribuţie esenţială la siguranţa rutieră avertizând asupra pericolelor potenţiale şi a obstacolelor şi asigurând protecţie atât pentru şofer, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Totuşi, un efect optim de semnalizare poate fi obţinut printr-o tehnologie fiabilă, pentru a vă asigura că poate fi reperat de la distanţă de către oricine se află pe drum şi din toate părţile. La fel ca întreaga gamă Bosch. Sunt disponibile diferite tipuri de girofaruri cu tehnologie halogen convenţională sau cu tehnologie LED. Ne va face plăcere să realizăm lucrările de montare ulterioară, pentru a vă asigura un efect excelent de semnalizare şi cel mai înalt nivel posibil de siguranţă generală.

Informaţii importante şi sfaturi valoroase

Ghid Lumini şi Vizibilitate


Ştiaţi că luminile diurne sunt obligatorii în 20 de state membre UE? Autovehiculele care circulă cu faza scurtă aprinsă sunt mereu mai uşor de reperat – pe ceaţă, ninsoare sau ploaie. Totuşi, puteţi găsi mai multe informaţii şi sfaturi despre iluminare şi vizibilitate optime în trafic în Ghidul Lumini şi Vizibilitate Bosch Car Service Abelauto.