{piese auto logan} {MAGAGIN ON LINE LOGAN SI SH} PIESE AUTO LOGAN www.abelauto.ro Montaj folie auto marca LLUMAR tel: 0725143422
  %%LNG_LoadingPleaseWait%%

Telefon 0725143422- comenzi online - Preparam vopsea auto la spray

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Montam folie auto marca LLumar

Geamuri fumurii

 • Montaj folie auto marca LLUMAR
 • alexxa.jpg

LLUMAR

Folieri Auto

In procesul de foliere auto folosim o tehnologie avansata, ce nu necesita demontarea geamurilor sau fetelor de usi. Acest lucru opreste orice pericol legat de functionarea normala a geamului sau a instalatiei electrice. Folia auto este montata pe fata interioara a geamului. Pe orice luneta folia se monteaza dintr-o singura bucata. In procesul de foliere folosim doar scule profesionale de origine americana, ce asigura calitatea superioara a manoperei.

Adresa noastra:

Splaiul Unirii nr 450, complex Autovit, stand B1 B2 C1 C2 , sector 4 Bucuresti.

Telefon mobil :  tel: 0725143422

Va prezentam, pe scurt, tehnologia de montaj a foliei auto:

Pas 1 -Curatarea exterioara

Partea exterioara a fiecarui geam trebuie bine curatata. Fiecare geam trebuie coborit cu grija, pentru a se indeparta murdaria de pe partea superioara a sticlei, aceasta fiind cea mai expusa la depuneri de praf. In acest scop, se pulverizeaza usor cu o solutie de montaj a foliei (Film-On) sau cu o solutie de curatat geamuri. Ajustarea foliei auto la forma necesara va fi efectuata, in mod obisnuit, pe suprafata exterioara. Este o metoda rapida si de mare acuratete, mai ales prin aplicarea unor mici trucuri.

Pas 2 - Ajustarea Foliei Auto

Se aplica folia auto, se intinde cu atentie si grija, apoi se ajusteaza la marimea geamului. Marginile flexibile, care depasesc perimetrul geamului, contureaza suprafata acestuia, oferind un avantaj instalatorilor experimentati. Taierea foliei auto va fi efectuata cu usurinta, dintr-un unghi potrivit, fara a aduce prejudicii garniturii sau geamului.

Pas 3 - Tratarea cu caldura a foliei auto

Dupa ajustarea foliei auto la marimea geamului, orice curbura a sticlei va fi vizibila. Majoritatea lunetelor si o buna parte din geamurile laterale au o curbura sferica abia perceptibila, impiedicind lipirea perfecta a foliei auto pe sticla. Efectul produs asupra foliei auto este numit "fingering", adica formarea unor spatii cu aer intre folia auto si geam, cauzind crearea de amprente pe geam. Exista o solutie extrem de eficienta in acest caz, si anume pistolul cu caldura. Daca este bine minuit, folia se va mula perfect pe majoritatea geamurilor curbate. Putem spune adio zilelor in care majoritatea lunetelor necesitau un montaj a mai multor mici fisii pentru a acoperi acele curburi. Contractarea cu ajutorul caldurii este efectuata inainte de montaj. Tratarea cu caldura este probabil cea mai eficienta procedura pentru un montaj de folie auto rapid si rezultate maxime.

Pas 4 - Curatarea interioara a geamului

Cind ajustarea sau tratarea cu caldura s-a incheiat, suprafata interioara a geamului trebuie tratata cu un puternic agent lichid de curatare (Dirt Off). Majoritatea suprafetelor pot fi rase apoi periate cu o perie de nilon, pentru a indeparta agentii grasi de murdarire. In cele din urma, se indeparteaza orice surplus de pe suprafata geamului. Lunetele necesita un tratament mai precaut inainte de montaj a foliei auto.

Pas 5 - Linerul

Dupa curatarea geamului se scoate garnitura de protectie a foliei si adezivul de la suprafata se pulverizeaza cu solutia de aplicare. Dupa pulverizarea suprafetei adezive a foliei auto , se pulverizeaza si suprafata interioara a geamului. Putem incepe procedeul de montaj propriu-zis.

Pas 6 - Montaj folie auto pe geamurile laterale

Dupa scoaterea linerului si aplicare a solutiei pulverizate atat peste suprafata geamului cat si pe partea adeziva a foliei, aceasta poate fi montata.

Pas 7 - Montaj folie auto pe luneta

Asa cum am aratat, geamurile din spate reprezinta o provocare pentru instalatori, asa ca le vom dedica un spatiu mai generos pentru discutarea si ilustarea multitudinilor de tehnici de montaj a foliei auto. Procesul de montaj a foliei cere o atentie deosebita pentru a mentine folia umeda la suprafata. Se realizeaza tehnici speciale de prelucrare permitand unui instalator sa monteze un geam din spate, de dimensiuni mari, dintr-o singura bucata de folie auto fara ajutor specializat.

Pas 8 - Presarea foliei auto

Imediat dupa ce folia montata in pozitia finala, suprafata geamului se pulverizeaza din nou cu solutie de aplicare pentru a lubrifia presarea si a pregati montajul foliei. Sunt folosite dispozitive speciale de presare pentru a extrage toate bulele de aer si cat mai multa solutie de montaj. Portiunile reziduale umede de pe straturile foliei auto se vor usca in cateva zile. Timpul de uscare va fi diferit si depinde de temperatura, umiditate, compozitia foliei si de cantitatea de umezeala ramasa in urma acestui montaj.

Pas 9 - Verificarea Marginilor/Ermetizarea

Toate marginile foliei auto sunt verificate si ermetizate cu 'suport dur' de teflon. Toate marginile trebuie sa fie ermetizate pentru a impiedica particulele de apa, aer si praf sa se strecoare intre geam si folie in timpul procesului de montaj.

Pas 10 - Revizia finala & Verificarea

Cand procesul de foliere auto este complet, toate geamurile sunt curatate pentru a inlatura toate urmele si petele si pentru a conferi intregului vehicul un aspect lustruit. Dupa curatare, se face o inspectie vizuala finala a geamurilor vehiculului.

 

Folie LLUMAR

 • Folie auto LLUMAR
  Fabricata cu nanotehnologie avansata folia auto Ultra Performance maximizeaza experienta si confortul la volan. Multumita proprietatilor de stopare a radiatiilor pe infrarosu, va veti bucura de o reducere cu 40% a caldurii solare fara ca geamul sa para colorat. Aceasta folie auto remarcabila este total transparenta, iar vizibilitatea drumului este perfecta.
 • Folie auto LLUMAR
  Linia de folie auto metalica LLUMAR este produsa dupa o tehnologie de varf. Este durabila si contine o gama variata de nuante de metal: titan, otel inoxidabil, cupru, aur, argint, crom, aluminiu si alte aliaje. Culoarea metalica este stabila si respingerea caldurii este remarcabila.
 • Folie auto LLUMAR
  Seria de folii auto Supreme LLUMAR va ofera confort sporit, oprind mai mult de 99% din lumina ultravioleta. Supreme LLUMAR ofera protectie maxima impotriva razelor ultraviolete daunatoare.
 • Folie auto LLUMAR
  LUMAR ofera o gama larga de nuante, inclusiv cea mai inchisa folie de pe piata cu numai 4% transmitere a luminii vizibile. In plus va veti bucura de vizibilitate nealterata si siguranta la volan.


Protejeaza investitia facuta in automobilul tau folosind folie auto profesionala LLUMAR.
Folosind folie auto LLUMAR obtineti confort, stil, protectie solara. Veti conduce mult mai confortabil iar masina dumneavoastra va arata mai bine.

Descopera, alege si bucurate de beneficiile aplicarii de folie auto LUMAR :

 • Prin aplicarea de folie auto interiorul masinii va fi mult mai racoros: folia auto LLUMAR este capabila sa opreasca pana la 61% din totalul energiei solare, masina va fi prin urmare mai racoroasa. Veti putea reduce consumul folosind aerul conditionat mai putin. In plus prin aplicarea de folie auto se reduce intensitatea razelor care patrund prin geam in zilele insorite, iar noaptea nu veti mai fi orbit de faruri.
 • Prin aplicarea de folie auto protejati interiorul: folia auto LLUMAR respinge 99% din razele ultraviolete protejand suprafetele de piele, vinil sau textile de decolorare prematura.
 • Prin aplicarea de folie auto va protejati : folia auto bruxsafol va protejeaza impotriva razelor ultraviolete de tipul UVA si UVB, cunoscut fiind faptul ca expunerea indelungata la acest tip de raze este daunatoare.
 • Prin aplicarea de folie auto se imbunatateste aspectul general al masinii: foliile auto Bruxsafol sunt distribuite intr-o gama extrem de variata de nuante si culori pentru a se potrivi cu orice culoare de automobil.

Garantie Folie auto LLUMAR

Calitatea, autentificarea parametrilor si a datelor foliilor LUMAR sunt garantate de rezultatele efectuate in cadrul laboratoarelor autorizate de Registrul Auto Roman - Organismul de Certificare Produse.

Foliile si-au dovedit durabilitatea si eficienta in timp. Pentru a beneficia in timp de calitatile foliilor pentru geamuri LUMAR va recomandam sa respectati urmatoarele instructiuni:

 • Adezivul intrebuintat la aplicarea pe geamuri a foliilor pentru protectie auto - LLUMAR necesita un timp de uscare.
 • Nu spalati geamurile si nu actionati mecanismul de ridicare-coborare a acestora pe o perioada de 20 de zile de la data aplicarii foliei.
 • Nu curatati folia cu prafuri abrazive, bureti, obiecte ascutite sau cu solutii gen acetona, otet, etc. Spalarea se va executa numai cu solutii de curatat geamuri si laveta din microfibre sau prosoape din hartie.
 • Se recomanda curatarea periodica a ramelor de cauciuc ale geamurilor. Impuritatile acumulate in timp pe acestea vor putea deteriora suprafata foliei prin actiunea repetata de ridicare-coborare a geamurilor.
 • Aplicatorul ofera o garantie nelimitata pentru calitatea Foliilor de protectie auto - LLUMAR si pentru procesul de aplicare a acesteia.
 • Garantia oferita de Aplicator se refera la dezlipirea sau decolorarea foliei. Garantia se pierde in situatiile in care folia este zgariata, deteriorata cu obiecte ascutite ori dure sau in conditiile nerespectarii instructiunilor de intretinere a foliei.
 • In conditile unei utilizari corecte Aplicatorul garanteaza ca folia isi pastreaza proprietatile de reflexie a energiei solare, proprietatile aderente precum si culoarea si claritatea.
 • In cazul in care folia de protectie auto - LLUMAR isi pierde una sau mai multe din proprietatile mai sus mentionate in perioada de garantie si in conditiile respectarii Instructiunilor de Intretinere de catre utilizator, Aplicatorul va inlocui suprafata de folie necorespunzatoare.Avantajele aplicarii de folie auto


Protejeaza investitia facuta in automobilul tau folosind foliile auto profesionale LLUMAR. Folosind Folia auto LLUMAR obtii confort, stil, protectie solara. Veti conduce mult mai confortabil iar masina va arata mai bine. Descopera aceste importate beneficii:

 • Interior mult mai racoros: Folia auto LLUMAR este capabile sa opreasca pana la 61% din totalul energiei solare, masina va fi prin urmare mai racoroasa. Veti putea reduce consumul folosind aerul conditionat mai putin. In plus folia reduce intensitatea razelor care patrund prin geam in zilele insorite, iar noaptea nu veti mai fi orbit de faruri.
 • Protejati interiorul: Folia auto LLUMAR respinge 99% din razele ultraviolete protejand suprafetele de piele, vinil sau textile de decolorare prematura Solar Gard is like sunscreen for your automobile, rejecting up to 99% of all ultraviolet rays. Solar Gard automotive window films shield against premature leather, vinyl and fabric discoloration and fading to protect your investment.
 • Va protejati : Folia auto LLUMAR va protejeaza impotriva razelor ultraviolete de tipul UVA si UVB, cunoscut fiind faptul ca expunerea indelungata la acest tip de raze este daunatoare.
 • Imbunatateste aspectul general al masinii: Foliile auto LLUMAR sunt distribuite intr-o gama extrem de variata de nuante si culori pentru a se potrivi cu orice culoare de automobil
 •  {piese auto logan} {MAGAGIN ON LINE LOGAN SI SH} PIESE AUTO LOGAN www.abelauto.ro