%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Montam leduri auto

Comercializam si montam becuri LED si Xenon in Bucuresti. Atelier auto pentru schimbat leduri auto si becuri xenon.Montam si la domiciliu dvs.

  • Leduri auto

    Leduri auto de mare putere.
    Durata mare de viata

Adresa noastra : Splaiul Unirii nr 450, complex Autovit, stand B1 B2 C1 C2 , sector 4 Bucuresti.

Telefon mobil :  tel: 0725143422

h11h16-60w-10000lm-canbus-led-headlight-bulbs-drl-kit-2-pieces-normal-leds-underground-lighting-automotive-light_700_800x.jpg

LEDURI_AUTO.jpg

Becuri LED auto pentru masina ta

Va punem la dispozitie becuri auto care va asigura o calitate de iluminare perfecta si durabilitate excelenta. Va oferim un raport calitate / pret excelent, cu preturile cele mai mici de pe piata pentru becuri auto led, becuri auto Philips, Bosch, Osram, Narva. Este posibil sa se inlocuiasca luminile de becuri de noapte, semnalizatoare si lumini de frana cu becuri led. Atmosfera prietenoasa pe timp de noapte garantata. Becuri auto led sunt destinate pentru semnalizare sau pentru tuning auto si au avantajul de a oferii o lumina intensa.

Pe masura ce tehnologia avanseaza, piata de iluminat auto devine mai variata, cu solutii de durata pentru masina dumneavoastra. 

Led-urile sunt o solutie de iluminat foarte buna si recomandata datorita duratei de viata indelungate si datorita luminii sesizabil mai puternice fata de becurile clasice cu halogen, ele sunt mai puternice decat becurile led cu SMD 5050. Lumina galbena a halogenului este inlocuita cu un alb rece asemanatoare xenonului.

Noul bec led T20 cu doua faze 18 SMD 5630 are dispuse ledurile astfel incat dispersia luminii sa se faca la 360. De asemenea pentru a focaliza lumina cat mai bine si a oferi un flux puternic, ledul dispune si de lupa in varf.

In plus, becul led are canbus, insemnand ca nu mai trebuie sa-ti faci griji de erorile de bec ars ce pot aparea la schimbarea becurilor.