%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Montam stergatoare auto

Montam orice model de stergator auto pe orice tip de autovehicul.

Pret montaj stergatoare auto: 10 lei 

Adresa noastra : Splaiul Unirii nr 450, complex Autovit, stand B1 B2 C1 C2 , sector 4 Bucuresti.

Telefon mobil :  tel: 0725143422

stergatoare_valeo_compact.jpg

Bosch s-a clasat încă o dată pe primul loc la categoria „Ştergătoare”. ... Cu ajutorul adaptorului universal Quick-Clip, acestea sunt uşor de montat .Şoferii îşi arată din nou încrederea în ştergătoarele Bosch.Ștergătoarele Bosch se montează ușor și rapid. Bosch Car Service. Profitaţi de calitatea de top a service-ului la Bosch Car Service

vedere excelentă în partea din spate

Toate tipurile diferite de ştergătoare pentru lunetă Bosch asigură o vizibilitate optimă şi mai multă siguranţă la deplasarea în marşarier. Partea posterioară flexibilă a lamei şi marginea rezistentă la uzură garantează o funcţionare remarcabilă, silenţioasă şi o durată lungă de viaţă. Gama de ştergătoare pentru lunetă Bosch este disponibilă pentru aproape toate modelele de autovehicule şi include următoarele produse: ştergătoare cu lame plate Aerotwin, ştergătoare cu suporturi convenţionale din metal, ştergătoare din plastic speciale şi lame de schimb.

SpateAvantaje:


  • Ştergătoarele pentru lunetă Bosch sunt disponibile pentru aproape toate modelele de autovehicule şi îndeplinesc cerinţele individuale
  • Ştergătoare cu lame plate Aerotwin şi ştergătoare speciale – aspect atrăgător şi performanţă maximă
  • Suport din metal convenţional – deosebit de robust şi durabil pentru o durată lungă de viaţă
  • Lame de schimb pentru ştergătoare


VInformaţii suplimentare şi sfaturi valoroase

Bosch Car Service - Ghid Lumini şi Vizibilitate


Ştiţi când trebuie să schimbaţi ştergătoarele autovehiculului şi de ce este mai bine să apelaţi la un expert pentru această lucrare? Răspunsul la aceasta şi la multe alte întrebări poate fi găsit în Ghidul Lumini şi Vizibilitate.

Ca şi cum nu ar fi suficient, acesta conţine şi informaţii importante şi sfaturi valoroase despre cum puteţi obţine o iluminare optimă a suprafeţei drumului şi cea mai bună vizibilitate posibilă în orice moment – chiar şi în condiţii dificile.

Către Ghid

Înlocuirea ştergătoarelor pe înţelesul tuturor


Dacă nu există un service auto Bosch Car Service în zona dumneavoastră, puteţi monta personal toate tipurile de ştergătoare Bosch cu ajutorul instrucţiunilor corespunzătoare. Sunt disponibile diferite opţiuni:


  1. Urmăriţi instrucţiunile de montare pas cu pas de pe spatele fiecărui pachet.
  2. Scanaţi codul QR de pe pachet cu smartphone-ul pentru a viziona un videoclip cu instrucţiuni. Reţineţi: pentru a putea utiliza acest serviciu, aveţi nevoie nu doar de un smartphone cu cameră integrată, ci şi de o conexiune de date mobilă şi o aplicaţie pentru scanarea codului QR.Mai doriţi să aflaţi şi alte lucruri?

Vom răspunde cu plăcere întrebărilor dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactaţi la: manager@abelsrl.ro Aşteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră.

 

Servicii de calitate pentru maşina ta

Bosch Car Service - experţi în autoturisme. Bosch Car Service este locul potrivit unde oferim servicii de calitate pentru maşina dumneavoastră. Fie că aveţi nevoie de consultanţă sau de servicii pentru maşina dumneavoastră, noi vă putem oferi un pachet complet ce beneficiază de expertiză unică Bosch, cel mai mare furnizor de piese şi echipamente auto originale din lume.

Experţii de la Bosch Car Service sunt pregătiţi şi echipaţi cu tehnologii de ultimă generaţie pentru toate tipurile de vehicule pentru a le menţine într-o stare perfectă de drum. Maşina dumneavoastră este pe cele mai bune mâini când o duceţi la Bosch Car Service pentru întreţinere şi reparaţie.

Pentru maşina ta!

instructiuni-demontare-stergator-clipsare.jpg