%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Telefon 0725143422- comenzi online - Preparam vopsea auto la spray

Categorii produse

Popular Vendors

Abonament la stiri


Vopsire jante auto

spray-vopsea-cauciucata-jante.jpg

Tarife percepute:
DIAMETRU JANTA PRET/SET
JANTE DE TABLA 390RON
JANTE DE ALIAJ 15-16" 540RON
JANTE DE ALIAJ 17"-18" 640RON
JANTE DE ALIAJ 19" 740RON
JANTE DE ALIAJ 20" 850RON
JANTE DE ALIAJ 21" 950RON
Unul dintre principalele noastre domenii de activitate este vopsitul jantelor, proces pe care il realizam in mai multe moduri, de fiecare data avand ca tinta obtinerea unor rezultate pe masura investitiei. Acordam un timp indelungat fiecare operatiuni de vopsire jante prin prisma faptului ca ne dorim ca piesele voastre sa beneficieze de toata atentia noastra, rezultatul finit fiind o culoare in concordanta cu cerinta pe care ne-ati inaintat-o. Putand fi comandat alaturi de un serviciu de indreptat jante, vopsitul jantelor se realizeaza in baza unor ustensile profesionale, manuite de adevarati experti in acest domeniu. Punem pret pe fiecare etapa a procesului iar acest amanunt ne ajuta sa obtinem culorile optime dar si o rezistenta in timp a suprafetelor.Pregatim suprafata jantei - Cea mai importanta etapa a procesului de vopsit jante, suprafata necesitand o curatare in prealabil pentru a fi convinsi ca vopseaua aplicata va avea o rezistenta sporita dar si o textura potrivita. Oferim vopsire pentru jante din tabla cat si pentru jante din aliaj, de fiecare data acordand o atentie sporita procesului de pregatire a suprafetelor.Vopsire jante auto profesionala - Procesul de vopsire a jantelor voastre se va realiza in Targul vitan stand c1 c2 b1 b2 Bucuresti, un mediu optim pentru derularea acestor activitati.

Diametru jante:

DIAMETRU JANTA

JANTE DE TABLA

JANTE DE ALIAJ 15-16"

JANTE DE ALIAJ 17"-18"

JANTE DE ALIAJ 19"

JANTE DE ALIAJ 20"

JANTE DE ALIAJ 21"

Programare si comenzi la :

Comenzi 0725143422

Unul dintre principalele noastre domenii de activitate este vopsitul jantelor, proces pe care il realizam in mai multe moduri, de fiecare data avand ca tinta obtinerea unor rezultate pe masura investitiei.

Acordam un timp indelungat fiecare operatiuni de vopsire jante prin prisma faptului ca ne dorim ca piesele voastre sa beneficieze de toata atentia noastra, rezultatul finit fiind o culoare in concordanta cu cerinta pe care ne-ati inaintat-o.

Putand fi comandat alaturi de un serviciu de indreptat jante, vopsitul jantelor se realizeaza in baza unor ustensile profesionale, manuite de adevarati experti in acest domeniu.

Punem pret pe fiecare etapa a procesului iar acest amanunt ne ajuta sa obtinem culorile optime dar si o rezistenta in timp a suprafetelor.

Pregatim suprafata jantei - Cea mai importanta etapa a procesului de vopsit jante, suprafata necesitand o curatare in prealabil pentru a fi convinsi ca vopseaua aplicata va avea o rezistenta sporita dar si o textura potrivita.

Oferim vopsire pentru jante din tabla cat si pentru jante din aliaj, de fiecare data acordand o atentie sporita procesului de pregatire a suprafetelor.

Vopsire jante auto profesionala - Procesul de vopsire a jantelor voastre se va realiza in Targul vitan stand c1 c2 b1 b2 Bucuresti, un mediu optim pentru derularea acestor activitati.

VOPSIRE_JANTA.jpg