• Bine ati venit la Seo Panel - Primul panou de control Seo din lume pentru mai multe site-uri web

  Un panou de control seo complet open source pentru managementul optimizarii motoarelor de cautare pentru site-urile dvs.. Seo Panel este un kit de unelte seo ce include ultimile unelete seo de pe piata pentru a creste si verifica performantele site-ului dvs.. Este un software gratis lansat sub GNU GENERAL PUBLIC LICENSE. Principalul atu al panoului ce control Seo este expandabilitatea prin utilizarea plugin-urilor seo. Oricine poate foarte usor sa dezvolte si sa instaleze plugin-ul necesar nevoilor sale.

  Acest software open source a fost lansat in Ianuarie 2010. Cu toate acestea si intr-o periada scurta de timp mii de web masters folosesc acest software pentru optimizarea site-urilor lor. Utilizati panoul de control chiar azi si bucurativa de tot ce tine de seo sub o singura platforma.

Noutati majore ale Panoului de control Seo
 • Unealta de inregistrare automata in directoare

  Unealta de inregistrare automata in directoare ne ajuta sa inregistram site-urile noastre in majoritatea directoarelor gratis sau cu plata. Putem deasemenea sa urmarim statusul fiecarei inregistrari prin verificare periodica utilizand scriptul verificare status. Managerul directoare ne va ajuta sa gasim daca un director este activ sau nu.

 • Verificator pozitionare cuvant cheie

  Verificatorul de cuvinte cheie va gasi pozitia in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie alese pentru site-ul dvs. si le salveaza in sistem. In sectiunea pozitionarii cuvintelor cheie, putem vedea pozitionarea zilnica a cuvintelor cheie in diferite motaore de cautare prin grafice frumoase si rapoarte detaliate.

 • Evaluator Site

  Evaluator site va evalua toti factori SEO al fiecarei pagini dintr-un site si va da raport detaliat inlegatura cu fiecare pagina. Aceasta ne va ajuta sa creem fisiere sitemap XML,HTML,TEXT ale site-urilor noastre pentru a le trimite submit motoarelor de cautare.

 • Verificator rank Google si Alexa

  Verificatorul Google si Alexa rank va gasi google pagerank si alexa rank al site-urilor noastre pe care le salveaza in sistem. In sectiunea rapoarte rank , putem vedea zilnic google si alexa rank pentru fiecare site prin rapoarte detaliate.

 • Verificator backlink-uri

  Verifiatorul de backlink-uri va gasi un numar de backlink-uri al site-urilor noastre in diferite motoare de cautare (google,yahoo,msn etc) si le salveaza in sistem.
  In sectiunea rapoartelor de backlink-uri, putem vedea numarul zilnic de backlink-uri pentru fiecare site web prin rapoarte detaliate.

 • Verificator saturatie motoare de cautare

  Verificatorul de saturatie al motoarelor de cutare va gasi numarul paginilor indexate al site-urilor dvs. in diferite motoare de cautare (google,yahoo,msn etc) si le va salva in sistemm. In sectiunea rapoarte verificatoar saturatie motoare de cautare putem vedea numarul paginilor indexate zilnic pentru fiecare site web prin rapoarte detaliate.

 • Plugin-uri Panou de control Seo

  Principala caracteristica majora a panoului de control seo este expandabilitatea. Adauga pluginuri seo la panoul de control seo pentru a extinde carcteristicile dupa necesitatile dvs.. Plugin-urile panoului de control seo Sunt dezvoltate atat de catre echipa seo Panel cat si de site-uri colaboratoare. Puteti deasemenea foarte usor sa dezvoltati plugin-uri seo pentru panoul de control Seo al dvs.. Puteti trimite pluginul dvs. la seo panel si noi il vom publica pe site-ul oficial dupa ce va trece printr-un proces de verificare.

 • generator meta tagu-ri

  Generatorul de meta tag-uri este un plugin pentru crearea de mata tag-uri la comanda(custom) pentru site-ul nostru. Ne va ajuta sa dam mai multe informatii despre siteul nostru la bots ale motoarelor de cautare in timp ce ne urmaresc site-ul.

resusre online ale Panoului de control Seo